Termeni si conditii

Termeni de utilizare

 

1.  ELEMENTE DEFINITORII

Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii de către  SC INTER INVEST & SERVICES SRL, prin intermediul magazinului online www.posmagazin.ro către cumpărător.

Astfel, următorii termeni se definesc astfel:

- bunuri și servicii : orice produs sau serviciu care urmează a fi furnizat de către vânzător, cumpărătorului;

- comanda : document eletronic prin care cumpărătorul solicită achiziționarea unor bunuri sau servicii prezentate în oferta magazinului online www.posmagazin.ro;

- contract : comanda confirmată de către vânzător (confirmarea unei comenzi se poate face doar telefonic sau electronic).

 

2. ÎNREGISTRAREA ȘI CONFIRMAREA UNEI COMENZI

Prin lansarea unei comenzi (eletronic sau telefonic) prin intermediul magazinului online www.posmagazin.ro , cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare prin care vânzătorul își desfășoară operațiunile (electronic sau telefonic).

O comandă este compusă din următoarele:

- bunuri sau servicii regăsite în oferta magazinului online mai sus menționat;

- mențiuni clare cu privire la datele de facturare, livrare precum și alte mențiuni speciale;

- specificațiile cumpărătorului.

 

Lansarea unei comenzi (electronic sau telefonic) nu presupune și confirmarea comenzii și a contractului.  Etapele complete sunt următoarele:

- înregistrarea unei comenzi:  se va genera un număr unic automat pentru fiecare comandă înregistrată;

- preluarea unei comenzi de către un agent de vânzări, în limita programului de lucru afișat pe site la secțiunea Contact (programul Departamentului de Vânzări);

- confirmarea unei comenzi se face după verificarea comenzii și a stocului produselor aflate în comandă. Această confirmare se face doar de către un agent de vânzări, telefonic sau electronic (e-mail);

- livrarea unei comenzi se face după confirmarea comenzii și după stabilirea detaliilor de livrare de către agentul de vânzări sau livrări și de către cumpărător.

 

Produsele aflate în oferta magazinului online www.posmagazin.ro se pot vinde numai în baza unei comenzi. Comanda se va procesa conform pașilor mai sus menționați în timpul programului de lucru al Departamentului de Vânzări. O comandă neconfirmată nu presupune o rezervare a produselor. Comenzile vor fi onorate în ordinea cronologică în care au fost înregistrate în baza de date.

 

3. PREȚUL ȘI STOCUL PRODUSELOR

Prețurile și stocul produselor sunt actualizate de la un interval de 24 de ore până la 5 zile zile. Prețurile din comenzi și proforme sunt valabile 3 zile de la data emiterii acestora.

Pentru produse care se aduc pe baza de comandă specială se poate solicita achitarea unui avans de minim 30% din valoarea produsului.

 

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a ANULA comenzile ce conțin aceste produse și de a anunța clienții în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

 

Disponibilitatea produselor comercializate de către magazinul online www.posmagazin.ro va fi confirmat prin email sau telefonic pentru fiecare comanda in parte.

 

4. LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se face conform datelor menționate în pagina “Termeni de livrare”

Timpii de livrare din pagina mai sus menționată se aplică din momentul confirmării comenzii, exceptând zilele nelucrătoare si pot varia de la 2 ore la 30 de zile.

În cazul livrărilor prin agenti proprii, cât și prin curierat rapid este recomandat ca după recepționarea comenzii, produsul (produsele) să fie verificate pentru a nu prezenta defecțiuni fizice cauzate de transport. De asemenea, se recomanda verificarea produsului din punct de vedere al specificatiilor, accesoriilor cu care este livrat si al functionalitatii - in cazul unor lipsuri sau neconcordante se va proceda conform datelor mai jos mentionate. Este recomandat ca verificarea să fie făcută imediat după recepționarea comenzii, iar sesizarea făcută in maximum 48 de ore de la receptionare, la adresa de e-mail : office@rkeeper.ro. Sesizarea trebuie să conțină informații despre comandă, despre starea produsului și de preferat câteva poze cu produsul / ambalajul cu probleme. 

* Acest termen este aplicabil și pentru comenzile ridicate din showroom și ale căror produse nu au fost verificate la bancul de proba.

 

  5. GARANȚII

Toate produsele comercializate de către magazinul online www.posmagazin.ro , cu excepția celor resigilate sau SH, beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și condițiilor comerciale ale producătorilor și distribuitorilor - toate produsele sunt noi (cu excepția celor resigilate sau SH), în ambalaje originale. Garanția produselor comercializate de către www.posmagazin.ro este asigurată de către SC INTER INVEST & SERVICES SRL sau service-urile autorizate ale distribuitorilor sau producătorilor.

 

6. RETURNAREA PRODUSELOR

Returnarea produselor se supune legiilor în vigoare.

 

7. FORȚA MAJORĂ

Nici una dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

 

Termenii si conditiile de comercializare a produselor pe site-ul www.posmagazin.ro pot fi modificate prin consens al conducerii companiei ce administreaza site-ul. Propunerile de modificare a vor fi comunicate în prealabil tuturor membrilor conducerii.

Documentele supuse dezbaterii, precum si cele rezultate în urma discutiilor (sinteza deciziilor) vor fi comunicare membrilor AGA, urmand a se dispunde publicarea noilor dispozitii pe site-ul www.posmagazin.ro

Prezentul regulament a fost adoptat in sedinta AGA din data de 05.05.2016

Termenii de utilizare consemnati in prezentul document isi produc efecte juridice începând cu data de 05.05.2016.

Termenii de utilizare publicati pe site-ul www.posmagazin.ro, precum si procedura de solutionare a reclamatiilor consumatorilor finali pot fi accesate oricând de către Client, consultate și printate; sunt arhivate electronic de către Posmagazin.ro și fac proba raporturilor juridice dintre părţi.

 

Prezentul exemplar reprezintă originalul Termenilor de utilizare şi este semnat de catre Directorul General.